Let's create new wood experiences

Puucomp är mer än en produkt - det är en upplevelse. Ett nytt sätt att uppleva träets naturliga närhet. En harmonisk förening av estetik och funktionalitet. Glädjen av att göra innerbeklädnader som prövar kreativitetens gränser. Säkerheten att en österbottnisk snickares ord alltid håller. Känslan av samarbete som skapar unika lokaler.

 

Stil och funktionalitet för krävande innerbeklädnadsobjekt

 En innerbeklädnadsskiva med yta av äkta träfaner har en obegränsad uttryckskraft. Den följer din fantasis färger och former. Den är hållbar och möjliggör god akustik och brandsäkra lösningar för både väggar och tak. Den kan monteras och finslipas på många sätt. När du vill skapa en miljö där människor trivs, välj en samarbetspartner som genomfört tusentals internationella och inhemska innerbeklädnadsprojekt.

 


 

 Oy Puucomp Ab

 Let's create wood experiences

Puucomp-innerbeklädnadsskivor passar unika offentliga byggnader, där varje detalj ska vara genomtänkt och finslipad och uppfylla standarderna. Antingen det gäller ett kongresscentrum, en konsertsal, ett kontor, ett sjukhus eller en skola ser vi till att ni får den stämning och kvalitet ni vill ha på innerbeklädnaderna.