Puucomp samarbetar med arkitekter, byggherrar och montörer

Oy Puucomp Ab är en österbottnisk expert på ytskikt. Företagets historia började med tillverkningen av fanerade inredningsskivor. Puucomp grundades 1987 av sju träexperter med stark företagaranda.

Puucomp och högkvalitativ arkitektur


Vi har utgått från arkitektens idéer ända från början. Vi söker efter individuella tekniska, logistiska och monteringsvänliga lösningar tillsammans med byggprojektets arkitekt och andra parter.

Vår erfarenhet av att genomföra lösningar för innerväggar har visat att det finns efterfrågan på helhetstjänster. Arkitekterna uppskattar en partner vars tekniska kunnande innefattar både de estetiska och de funktionella kraven och försäkrar ett högkvalitativt resultat även i praktiken.

Inrednings- och akustikskivor av högsta kvalitet


Puucomp är en av de ledande tillverkarna av fanerade inrednings- och akustikskivor i Skandinavien. Puucomps skivor används på innerväggar och –tak av offentliga byggnader, passagerarterminaler, kontor, skolor, hotell, köpcentrum m.m. Skivorna designas och tillverkas i Kristinestad med pietet som förenar nya teknologier med traditionella hantverksmetoder.

 

SURF Arkitekttjänst – innerväggar, fasader, balkonger och altaner

Puucomp har utvecklat en helhetstjänst som riktas speciellt för arkitekter. SURF fungerar som stöd till arkitektens målsättningar under hela byggprocessen. Förutom lösningar för innerväggar har Puucomp även utvecklats till en lokal expert på fasad- och altanlösningar. Vi ser till att det tekniska genomförandet motsvarar arkitektens idéer, sköter dokumentationen och logistiken och erbjuder vägledning vid monteringen. Läs mer!