SURF Arkitekttjänst ser till att ytorna uppfyller målsättningarna

universitet oslo 06

SURF är Puucomps helhetstjänst för arkitekter och designers. Utgångspunkten är alltid arkitektens vision av ytans stämning, utan att för den skull glömma byggherrens tekniska och funktionsmässiga krav. Med vårt stöd ser du till att dina visuella och funktionsmässiga mål uppnås när du planerar olika ytlösningar för inomhus- och utomhusbruk.

Utnyttja vår gedigna erfarenhet inom teknik och logistik

 

Vi sköter också om det intensiva samarbetet med byggprojektets övriga parter, så att de tekniska lösningarna fungerar och är korrekt certifierade och dokumenterade. I byggnadsskedet ansvarar vi för fungerande leverans av beklädnadsskivorna och handledning av montörerna, med hjälp av Puucomps noggrant utvecklade processer.

SURF Arkitekttjänstens kvalitet grundar sig på Puucomps österbottniska företagaranda och uppfinningsrik ingenjörskonst, osvikligt kunnande när det gäller ytkonstruktioner samt kännedom om lokal byggföretagsverksamhet. Bekanta dig med SURF Arkitekttjänst och du får en pålitlig partner som stöd för dina beklädnadsidéer! Du hittar mer information om ytlösningar i SURF:s blogg!

Surf Ideabook 2015 syksy

Ladda ner Idea book

Flexibla inrednings- och akustikskivor      

  • Puucomp                           

Lätta, ventilerade fasadlösningar

Hållbart och snyggt träkompositsystem

•    Twinson till offentliga byggnader, verksamhetslokaler och bostäder