Med träfaner kan du skapa fantastiska innerbeklädnader

Äkta träfaner ger inredningen en unik, naturlig atmosfär. Träytor påverkar bevisligen trivseln i lokalerna och människornas välbefinnande.

Träfaneret i Puucomp-skivorna är alltid ursprungscertifierat. Skivorna är också ett ekologiskt val, eftersom man av en kubikmeter trä får upp till 1000 m2 färdig faneryta.

Innerbeklädnadsskivornas faneralternativ, ytbehandlingar, perforering och form

Bland de vanligaste alternativen i Puucomps fanerbibliotek kan du välja en yta som passar ditt objekt och den stämning du eftersträvar. Utöver dessa finns det hundratals andra faneralternativ, som garanterar att lokalen får just den stämning du vill.

Innerbeklädnadsskivor med träfaner kan också tillverkas med digital print. Den önskade bilden kan användas som effektmedel på en hel väggyta eller en del av den.

Uttryckskraften i träfanerytan påverkas även av den ytbehandling du väljer - till exempel lackering, oljebehandling eller betsning. Naturligtvis får du även träfanerskivorna med akustikperforeringar om du vill. Vi tillverkar också välvda innerbeklädnadsytor och ytor av träribbor - läs mer om våra speciallösningar.

 

Se på de vanligaste faneralternativen i Puucomps Fanerbibliotek - fråga också efter andra certifierade träfanerytor!

 

Ladda ner Puucomp teknisk guide!


 

Puucomp Fanerbiblioteket