Välj en innerbeklädnadsskiva med en yta av äkta träfaner

Bland de vanligaste alternativen i vårt fanerbibliotek kan du välja en träfaneryta som passar ditt objekt och den stämning du eftersträvar. Utöver dessa finns det hundratals andra alternativ, som garanterar att lokalen får just den stämning du vill. Träfaneret i Puucomp-skivorna är alltid ursprungscertifierat.

Hos Puucomp får du också toppsäkra innerbeklädnadsskivor med faneryta, som uppfyller brandklass A2. Vi genomför med säker hand även krävande akustiklösningar och till exempel specialperforeringar, böjda ytor samt olika tak och väggar av ribbor, enligt dina idéer.

 

Utnyttja också andra ytalternativ bland inredningsskivor

Du får också Puucomps inredningsskivor med digiprint eller målade i vilken färg som helst och med vilken grad av glans som helst. Vi tillverkar också högklassiga innerbeklädnadsskivor med yta av HPL-högtryckslaminat. Dina möjligheter är obegränsade, för du kan fritt välja ytmönster - från grafiskt till metallglänsande eller sten. Vi levererar också inredningsskivor med yta av mångsidiga tekniska faner.

 

Fungerande och snygga innertak och innerväggar

Olika akustikperforeringar, välvda former och varierande ytbehandlingsalternativ berikar inredningen. Ytorna kan också göras mer levande genom att man kombinerar Puucomp-skivor i önskad storlek med faneryta, laminatyta och målad yta och genom att välja kantprofiler och monteringssätt som passar stämningen i lokalen.

Puucomp-innerbeklädnadsskivorna passar till exempel kongresscentra, konsertsalar, kontorsbyggnader, trafikterminaler och andra offentliga byggnader som skolor, daghem, sjukhus och bibliotek - alla lokaler som kräver representativa ytor som tål både blickar och användning.

Vi levererar också specialprodukter, till exempel inrednings- och möbelkomponenter med faneryta.