Certifierade Puucomp inredningsskivor är ett enkelt och säkert val

Puucomp sisustuslevytFör att inredningsskivor ska vara lämpliga för sin uppgift förutsätts att de uppfyller flera tekniska krav. Tack vare certifikat kan alla parter inom byggandet försäkra sig om att produkterna uppfyller alla säkerhets- och myndighetsbestämmelser. En certifierad eller klassificerad produkt kan man köpa utan bekymmer, eftersom det då finns officiell dokumentation över att kraven har uppfyllts

Puucomp inredningsskivor har testats och certifierats med många olika sätt

 I Europa är CE-beteckningen obligatorisk för de byggprodukter som har en produktstandard. CE-beteckningen underlättar sinsemellan jämförelser av olika, även av olika material, tillverkade produkter. 

Finlands första inredningskiva av träfaner som uppfyller den mer krävande A2-brandklassen är tillverkad av Puucomp. Produkten har testats på VTT. A2-sl, d0 -brandklassen som påvisar utmärkt brandtålighet är särskilt eftertraktad i offentliga och affärsbyggen.

Utsläppklassbeteckningen är i sig inte obligatorisk för inredningsskivor. Puucomp erbjuder M1-testade lösningar som standard, för att det alltid ska finnas ett så utsläppsfritt alternativ som möjligt.

Puucomp sisustuslevytUtöver allt, träfaner som används i Puucomp-skivorna har alltid ursprungscertifikat.

Läs mer av certifiering i Surf blogg!

Ladda ner  Puucomps tekniska broschyr! (pdf)