Moskvas nya affärscentrum GoodZone valde Puucomps fanerskivor

Det ståtliga affärs- och fritidscentret GoodZone i Moskva, som blev färdigt under våren 2014, har finslipats med finska Puucomps fanerade innertaksskivor. Det högklassiga och trivsamma affärscentret är ett av få i Ryssland som riktas till den snabbt växande övre medelklassen.

En samlad helhet- allt från små detaljer till flexibla leveranstider

”En så här stor leverans till ett ryskt byggprojekt är verkligen av stort värde för Puucomp. Vi har visat att vi kan ge konkurrenskraftig helhetsservice, produkter av hög kvalitet och flexibla leveranstider även i mycket stora projekt som detta. För just det här bygget utvecklade vi en speciell Z-profillist för installeringen av undertaket.”

Huvuddelen av leveransen, över 13 000 m2, bestod av dels släta, dels akustikperforerade och bokfanerade innertaksskivor. En del av skivorna förbereddes för att möjliggöra integrerad belysningsanording. Dessutom tillverkades ungefär tio kilometer släta och dels böjda kantskivor med en bokfaneryta.

GoodZone ligger på ett utmärkt ställe i Moskvas södra förvaltningsområde, i närheten av tre huvudleder som leder in till staden. Affärscentrat betjänar en betydlig del av den växande stadens 12 miljoner invånare. Arean sträcker sig över 56 000 m2, som delas mellan nästan 200 affärslokaler och erbjuder högklassiga samt mångsidiga butiks- och underhållningstjänster samt tjänster inom skönhets- och restaurangbranschen.