Tekniskt finslipade innerbeklädnadslösningar

 Puucomps inrednings- och akustikskivor är av hög kvalitet estetiskt och akustiskt sett och dessutom utsläpps- och brandklassificerade. Produkterna är naturligtvis även CE-märkta och träfaneret som används i Puucomps skivor är alltid ursprungscertifierat. Produkterna kan också monteras enkelt och snabbt, till exempel med skruvar och synliga eller dolda aluminiumlister.

Var snäll och följ alltid tillverkarens hanterings- och skötselanvisningar vid transport, förvaring och montering samt vid skötseln av de färdiga ytorna!

Uppfinningsrika, vackra och fungerande innerbeklädnadslösningar är en följd av helhetsinriktat samarbete mellan de olika parterna i byggprojektet. Vi bidrar med årtionden av teknisk och logistisk expertis, som vi ständigt utvecklar.

 

Visuellt, funktionellt och tekniskt finslipade innerbeklädnader


Puucomp_Jari_Rajamki.jpg”För oss på Puucomp är det viktigast att den visuella och tekniska kvaliteten på varje innerbeklädnadslösning vi levererar motsvarar kundens förväntningar. Kvalitet innebär för oss även exakt leverans och dokumentering samt att vi ser till att våra produkter monteras korrekt. Våra produkter har alla certifikat och godkännanden som krävs av innerbeklädnadsprodukter och vi håller dem up to date. Vi vill visserligen vara anspråkslösa, men jag anser att vår särskilda styrka ligger i vår tekniska och funktionella kreativitet. Utvecklandet av nya och innovativa inredningsskivor är vår passion – och vi har förvärvat våra kunders och samarbetspartners tillit genom hårt arbete.”

 

Jari Rajamäki, Puucomp