Affärscentrum GoodZone

By Puucomp

Puucomp innertaksbeklädnad

Moskvas nya affärscentrum GoodZone valde Puucomps fanerskivor 

 

Det ståtliga affärs- och fritidscentret GoodZone i Moskva, som blev färdigt under våren 2014, har finslipats med finska Puucomps fanerade innertaksskivor. Det högklassiga och trivsamma affärscentret är ett av få i Ryssland som riktas till den snabbt växande övre medelklassen.

 

Det internationella storprojektet lyckades bra 


I stora internationella byggprojekt är det flera arkitekter, entreprenörer och leverantörer inblandade. Därför är det också svårt att nå ett verkligt samförstånd för ett effektivt löpande arbete. 

”Vi lyckades bygga upp vår verksamhet på ett sätt där de tekniska och estetiska frågorna vid installationen av Puucomps paneler inte försvårade vårt samarbete med arkitekterna och de andra entreprenörerna, även om de tekniska lösningarna var invecklade och avvek från standarden. Puucomps aktiva närvaro och deltagande både under montaget och i samband med bearbetningen av övriga detaljer hjälpte till att lösa problem som uppkom under bygget”, berättar man på Unikom. 

 

Puucomp-case-goodzone-DSCN9478w  Puucomp-case-goodzone-DSCN9479w

 

 Puucomp-case-goodzone-DSCN9454w  Puucomp-case-goodzone-DSCN9458w

 

GoodZone ligger på ett utmärkt ställe i Moskvas södra förvaltningsområde, i närheten av tre huvudleder som leder in till staden. Affärscentrat betjänar en betydlig del av den växande stadens 12 miljoner invånare. Arean sträcker sig över 56 000 m2, som delas mellan nästan 200 affärslokaler och erbjuder högklassiga samt mångsidiga butiks- och underhållningstjänster samt tjänster inom skönhets- och restaurangbranschen.

 

Affärscentrum GoodZone

  • SURF-tjänster Tekniskt och funktionellt planeringsstöd
    Övervakning av produktion, kvalitet och leveranser
    Dokumentering och monteringsstöd
  • SURF-produkterPuucomp innerväggsbeklädnad med ekfaner inklusive kantlister

New Call-to-action

Galleri