Lilla Alby

By Puucomp

Puucomp inredningspaneler

Till skolans tillbyggnadsdel valdes inredningen i björkfaner

 

Till Lilla Alby skolan i Sundbyberg, Sverige har Puucomp levererat björkfanerade inredningspaneler. Största delen av inredningen har akustikperforering. Den nya tillbyggnaden har ritats av Marge arkitekter i Stockholm.  

 

Skolbarnen glädjas i synnerhet av en imponerande ljusinstallation gjord av Aleksandra Stratimirovic. Den framträder snyggt mot den ljusa björkfanerade bakgrunden.  

Den nya skoltillbyggnaden för dom 420 eleverna och 50 lärarna uppfyller det svenska Green Building Council kriteriet vad gäller design och tekniska lösningar. Mellan den gamla och nya skolbyggnaden samt gymet  byggdes en korridor av glasväggar. I skolans tillbyggnadsdel ryms också nytt bibliotek-konferensutrymme. Tillbyggnadsprojektet har fått miljöklassificering Miljöbyggnad Gold. 

 

Läs mer om projektet!

Lilla Alby - Skola

  • Arkitekt Marge Arkitekter - Taideteos Aleksandra Stratimirovic
  • SURF-produkter Björkfanerade Puucomp-inredningsskivor med akustikperforering
  • SURF-tjänster
    Tekniskt och funktionellt planeringsstöd
    Övervakning av produktion, kvalitet och leveranser
    Dokumentering och monteringsstöd

Galleria