<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=3185439878185402&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Toteuta ideasi mukainen julkisivu, sisäverhous tai terassi

Kun haluat toteuttaa rakennuksen pintoja koskevan arkkitehtonisen ideasi, käytä apuna teknistä asiantuntijaamme. Haemme ja luomme jatkuvasti asiakkaidemme toiveiden mukaisia, uusia pintaratkaisuja. Autamme myös testaamaan eri vaihtoehtoja ja löytämään tarkoituksenmukaisen toteutustavan.


Kehitämme kanssasi toimivan ratkaisun vaativiinkin sisäverhouksiin, julkisivuihin, terasseihin ja parvekkeisiin sekä varmistamme ideasi toteutumisen käytännössä. Huolehdimme puolestasi myös valitun ratkaisun teknisestä ja visuaalisesta toimivuudesta, tuotannon ja toimitusten valvonnasta, dokumentoinnista ja asennustuesta.

Julkisiin rakennuksiin, liike- ja toimitiloihin, asuinrakennuksiin

Tuulettuvat, paloturvalliset ja säänkestävät julkisivut

Lähes rajaton valikoima erilaisia sisäverhoustuotteita
Huolettomat terassiratkaisut. Nautit heti kesästä. 
1surf-idea-book-2017-small.png

Tutustu koulurakennusten sisä- ja ulkoverhouksiin

Poimi ideoita toteutetuista koulujen rakennusprojekteista - uusista ja uusituista. Ulkoverhouslevyillä luot innostavan ilmeen, sisäverhouslevyillä vaikutat tunnelman lisäksi akustiikkaan. 

  • Haasteena voi olla matala tila, talotekniikan vaatimukset, akustiikka 
  • Värikkyys ja kaarevat pinnat
  • Koulurakennusten pintamateriaaleilta vaaditaan tänä päivänä kestävyyden lisäksi innostavaa ilmettä sekä rauhallisen oppimisympäristön luomista. 

Lataa opas

Ota yhteyttä