<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=3185439878185402&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Sisäverhous julkisiin tiloihin

Julkisen tilan, liiketilan ja toimitilan sisustusratkaisun on useimmiten oltava paitsi näyttävä, myös toiminnallinen: akustiikka, kestävyys ja turvallisuus ovat tärkeitä ominaisuuksia. Sisustusmateriaalit vaikuttavat myös rakennus- ja ylläpitokustannuksiin, joten optimaalinen sisustuslevy ja kokonaisratkaisu kannattaa hakea yhdessä sisustusrakentamisen asiantuntijan kanssa.

Haetko visuaalisesti korkealaatuista, akustista ja paloturvallista ratkaisua sisäseiniin ja alakattoihin? Voit valita korkealaatuisen sisustuslevyn pintamateriaalin toteutettuna aidosta puuviilusta tai maalattuna, öljyttynä tai laminoituna. Voit myös toteuttaa vaativatkin muodot, pintakuvioinnit ja kiinnitystavat yhteistyössä innovatiivisen teknisen suunnittelupalvelumme kanssa. Saat myös persoonalliset akustiikkalevyt haluamallasi pinnalla ja perforoinnilla sekä monimuotoiset rimaratkaisut. 


732000-vaihtoehtoa

OneTone-sävynhallintajärjestelmä yhtenäistää sisäverhouksen sävyt

Sisäverhouskomponenttien sävyjenhallintajärjestelmä OneTone säästää sekä suunnittelijan että toteuttajan aikaa, vaivaa ja kustannuksia. Puucomp on mukana OneTone-verkostossa, joten kaikki sisäverhouslevyt voidaan nyt toimittaa osaksi halutun sävyistä sisustuskokonaisuutta.

 

Meille Puucompissa on tärkeintä, että jokaisen toimittamamme sisustuslevyratkaisun visuaalinen ja tekninen laatu vastaa asiakkaan odotuksia. Laatu merkitsee meille myös täsmällistä toimitusta ja dokumentointia sekä oikean asennustavan varmistamista.

Ari-puucomp

Jari Rajamäki, SURF Myyntipäällikkö, sisäverhoukset

Laatua sisätiloihin

Laadukkaat ja testatut pintamateriaalit
Asiantunteva palvelu ja optimaaliset ratkaisut

Visuaalisesti upea lopputulos

FunderMax Projektit-esite

Toimivat sisäverhouslevyt - Sisäverhous ja ulkonäkö

Luo visioistasi toimivia kokonaisuuksia. Poimi ideoita ja ajatuksia tilojen sisäverhouksista ja visuaalisista toteutuksista. Toteutusmahdollisuuksia on rajattomasti. 

Lataa opas

Ota yhteyttä