<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=3185439878185402&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Erikoisten sisäverhousten toteuttaminen

Joskus tavanomaiset sisäverhousratkaisut eivät riitä. Kun kohteeseen halutaan todella ainutlaatuinen sisäverhous, kannattaa se suunnitella yhdessä SURF Arkkitehtipalvelun teknisten asiantuntijoiden kanssa. Autamme toteuttamaan erikoisetkin visuaaliset ratkaisut niin, että ne myös toimivat käytännössä. Suunnittelemme ja testaamme niin värejä kuin toteutuksiakin. 

 

Muutamia esimerkkejä erikoisista sisäverhoustoteutuksista: 

Puucomp-sisäverhouslevyistä ja valoista koottu sisäverhouksen erikoisratkaisu.
  • seinien ja kattojen muodot kaarevista kulmikkaisiin
  • kolmiulotteiset ratkaisut
  • taustalta valaistut rei'itetyt ratkaisut
  • uritetut pinnat
  • taideteokset

  • digitaalisesti painetut kuvapinnat digiprint-toteutuksena
Muotoon leikattuja ja digitaalisella printatulla kuvalla päällystetyt sisäverhouslevyt metroasemalla.

Digiprint-kuvat, kuten Urheilupuiston metrolaiturin sisäverhouslevyissä, voidaan toteuttaa Puucompin viilu-, maali- ja korkeapainelaminaattipintoihin. sekä myös Fundermax julkisivulevyihin.

 

Digiprintattuja levyjä voidaan toteuttaa pieniäkin määriä tehokkaan yksityiskohdan luomiseksi. Digiprint-projekteissa on hyvä huomioida suunnitteluun tarvittavat lisäresurssit ja -aika. Kuvan laatu on suoraan verrannollinen alkuperäisen kuvan laatuun. Digiprintillä toteutettuja kuvaseiniä toteutamme tänä päivänä useisiin kohteisiin. Kysy meiltä lisää


Erikoisratkaisuna toteutimme muun toimituksen yhteydessä myös mm. Turun Kaupunginteatterin päänäyttämösaliin tuolien uudet, kestävät runkorakenteet sekä niiden punaiset verhoilut yhdessä Hamarin kanssa. 

Ota yhteyttä