Arborline-logo-460 

ArborLine - vaihtelua ja viimeisteltyä ilmettä

Puu elää vahvaa nousukautta. Luonnonmukaiset väri ja materiaalit ovat monen suunnittelijan ja rakennuttajan toiveena. Puurimoilla halutaan rakennuksiin korostuksia, kaarevia muotoja ja kokonaisia seiniä. ArborLine-tuotteista löytyy vaihtoehdot niin sisälle kuin ulos.

 

Valitse helpot rimaelementit ja lautapaneelit

Modulaariset, valmiit ratkaisut

Kehitimme suunnittelua ja toteutusta helpottamaan valmiit rimaratkaisut. Näiden tuotteiden valmiusaste on normaaleja rimatuotteita korkeampi, mutta mahdollistaa silti uniikit ratkaisut - rimojen välistykset ovat esimerkiksi vapaasti valittavissa.

  • Valmiiksi testatut rakenteet ja paloturvaluokat
  • Yksinkertaistaa suunnittelua

  • Helppo ja nopea asentaa

  • Sopii akustisesti vaativiin kohteisiin

  • Lähes rajattomasti visuaalista vaihtelua

Kolme eri tuotetta - Massive, A2 ja Plank

ArborLine Massive - sama tuote ulos ja sisälle

Massiivipuurimalliset elementit tuovat vaihtelua niin ulko- kuin sisätilojen ilmeeseen: isoina pintoina tai pikantteina yksityiskohtina. Massivessa voidaan valita rimojen puulaji ja petsi laajasta valikoimasta sekä vaihtaa rimojen leveyttä oman suunnitelman mukaan. 

ArborLine A2 - korkean paloluokan ja akustiikan rimaelementti - sisätiloihin 

Viilupintaiset puurimaelentit, jotka sopivat korkeaa paloluokitusta vaativiin sisäverhouskohteisiin. Rimakatoissa käytettynä päästää jopa A-luokan akustiseen tasoon. Elementtien taustakangas viimeistelee siistin ulkonäön. A2-tuotteissa voidaan käyttää aitoja luonnonviiluja - myös värjättyinä - sekä teknisiä viiluja

Plank-lautapaneelit - rimoja leveämpi visuaalinen ilme

Plank-lautapaneeleissa viimeistelty ulkonäkö varmistetaan kätevillä piilokiinnityslistoilla. Pinnan ilme luodaan joko puuviilulla tai kalvopinnoitteella. Runkoon valitaan kuitukipsi tai paloa hidastava MDF.

Kaikissa ArborLine elementeissä lukuisia vaihtoehtoja

Kaikissa elementeissä koko ja rimajako ovat joustavasti muutettavissa. Yhdistelemällä rimaelementtejä sisäverhouslevyihin saadaan mielenkiitoista struktuurin vaihtelua eri kohteisiin - myös kaareviin pintoihin. Myös 
OneTone-sävynhallintajärjestelmä on käytössäsi kaikissa elementeissä.

Kysy lisää SURF Arkkitehtipalvelusta. Meltä saat hyvän teknisen tuen suunnitteluun ja tuotteiden asennukseen toimivat ohjeet. 

ArborLine Tuotekortti

Lataa ArborLine tuotekortti

Tuotekortissa tekniset tiedot ArborLine tuotteista ja niiden ominaisuuksista: Massive, A2 ja Plank. Kysy lisää SURF Arkkitehtipalvelusta. 

Lataa opas

Ota yhteyttä