<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=3185439878185402&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Arborline -logo 

ArborLine - rimoilla vaihtelua ja viimeisteltyä ilmettä

Puu elää vahvaa nousukautta. Luonnonmukaiset värit ja materiaalit ovat nyt monen suunnittelijan ja rakennuttajan toiveena. Puurimoituksilla luot rakennuksiin korostuksia, kaarevia muotoja ja kokonaisia seiniä sekä tietysti miellyttävää akustiikkaa. ArborLine-rimaelementeillä toteutat rimoitukset kätevästi ja nopeasti asennettavina niin sisäseiniin, alakattoihin kuin uloskin. 

 

Valitse helpot rimaelementit ja lautapaneelit

Modulaariset, valmiit ratkaisut tilan rimoituksiin

Kehitimme suunnittelua ja toteutusta helpottamaan valmiit rimaratkaisut. Näiden tuotteiden valmiusaste on normaaleja rimatuotteita korkeampi, mutta mahdollistaa silti uniikit ratkaisut - rimojen välistykset ovat esimerkiksi vapaasti valittavissa.

  • Valmiiksi testatut rakenteet ja paloturvaluokat
  • Yksinkertaistaa suunnittelua

  • Helppo ja nopea asentaa

  • Sopii akustisesti vaativiin kohteisiin

  • Lähes rajattomasti visuaalista vaihtelua

Neljä eri tuotetta - Massive Indoor ja Outdoor, A2 sekä Plank

ArborLine Massive Outdoor - rimaelementit ulos julkisivuihin

Toteuta rimoitus myös ulkona julkisivun yksityiskohtana tai isompana pintana. Massive Outdoor on suunniteltu kestämään haastavat sääolosuhteet. Massive on nimensä mukaisesti massiivipuuta.  

ArborLine Massive Indoor - aito puurimoitus 

Käytä isoina pintoina tai pikantteina yksityiskohtina niin seiniin kuin alakattoihinkin. Rimojen puulaji ja petsi voidaan valita laajasta valikoimasta sekä vaihtaa rimojen leveyttä oman suunnitelman mukaan. Soveltuu myös kaareville pinnoille.

ArborLine A2 - korkean paloluokan ja akustiikan rimaelementti - sisätiloihin 

Viilupintaiset puurimaelentit, jotka sopivat korkeaa paloluokitusta vaativiin sisäverhouskohteisiin. Rimakatoissa käytettynä päästää jopa A-luokan akustiseen tasoon. Elementtien taustakangas viimeistelee siistin ulkonäön. A2-tuotteissa voidaan käyttää aitoja luonnonviiluja - myös värjättyinä - sekä teknisiä viiluja

Plank-lautapaneelit - rimoja leveämpi visuaalinen ilme

Plank-lautapaneeleissa viimeistelty ulkonäkö varmistetaan kätevillä piilokiinnityslistoilla. Pinnan ilme luodaan joko puuviilulla tai kalvopinnoitteella. Runkoon valitaan kuitukipsi tai paloa hidastava MDF.

Kaikissa ArborLine elementeissä lukuisia vaihtoehtoja rimoitusten toteutukseen

Kaikissa rimaelementeissä koko ja rimajako ovat joustavasti muutettavissa. Yhdistelemällä rimaelementtejä sisäverhouslevyihin saadaan mielenkiitoista struktuurin vaihtelua eri kohteisiin - myös kaareviin pintoihin. Myös OneTone-sävynhallintajärjestelmä on käytössäsi kaikissa elementeissä.

Kysy lisää SURF Arkkitehtipalvelusta. Meltä saat hyvän teknisen tuen rimoitusten suunnitteluun sekä rimaelementtien asennukseen toimivat ohjeet.  Kerro meille ideoistasi, me suunnittelemme niihin toteutuksen. 

ArborLine - rimaelementit opas

Suunnitteletko kohteeseesi rimoituksia? 

 

Lataa ArborLine opas suunnittelijalle ja tutustu ArborLine rimaelemnttien käyttökohteisiin ja niiden tarjoamiin mahdollisuuksiin. 

 

Tiesitkö, että rimaelementtien ei tarvitse olla neliöitä eikä edes suorakulmioita? Ja värityskin on vapaasti valittavissa?

 

Lataa opas

Ota yhteyttä