<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=3185439878185402&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

fundermax_logo

FunderMax julkisivulevyt

FunderMax julkisivulevyillä voit muokata rakennuksen ilmettä lähes rajattomasti. MaxExterior -julkisivupintojen kokonaisuus sisältää peräti 115 värisävyn ja pintakuvion inspiroivan valikoiman, joita yhdistelemällä voit toteuttaa ainutlaatuisia julkisivuja.

Hehkuvien värisävyjen joukosta löydät niin lempeät pastellit kuin sähäkät neonväritkin. Valittavissa on myös erilaisia materiaaleja muistuttavia pintoja metallista kiveen ja graafisiin kuvioihin. Valmiiden sävyjen lisäksi julkisivukokonaisuus voidaan rakentaa yhdestä tai useammasta digitaalisesta kuva-aiheesta. 

FunderMax tarjoaa julkisivutoteutuksiin uskomattomat visuaaliset mahdollisuudet sekä kestävyyttä niin sääolosuhteita kuin naarmuuntumistakin vastaan.

FunderMaxilla upeita kokonaisuuksia

Värikäs, uusi ilme

FunderMax julkisivulevyt soveltuvat sekä uudisrakentamiseen että olemassa olevien kohteiden saneeraukseen tai rakennusten ulkonäön muutoksiin. FunderMax:lla uudistat kätevästi niin ulkoseinät kuin parvekkeetkin ja luot rakennuksiin arkkitehtoniset erikoiselementit - varsinaiset huomionherättäjät.

  • Moderni julkisivu, hillitty tai värikäs
  • 115 värisävyä tai pintakuviota
  • Myös omilla digitaalisilla kuva-aiheilla
  • Säänkestävät toteutukset
     
  • Uudisrakennukset ja saneerauskohteet
Case Uusi lastensairaala

Case Uusi lastensairaala

 Uusi lastensairaala on palkittu arkkitehtuuristaan - eikä syyttä. Hieno case suurten kuva-aiheiden suunnittelusta ja toteutuksesta FunderMax individual -levyillä. FunderMax Individual -levyjen etuna on, että kuvan saa laminoinnin alle suojaan, jolloin se kestää hyvin uv-säteitä ja kolhuja.  Lue lisää.

 

Lataa opas

Teknisesti monipuolinen ja toimiva julkisivu

Julkisivun ilmeeseen vaikuttaa myös valitsemasi julkisivulevyn koko sekä kiinnitysjärjestelmä, joka voi olla joko piilotettu tai tarkoituksella näkyviin jätetty. FunderMax levyt voidaan myös perforoida tai työstää CNC-jyrsimellä persoonallisen julkisivupinnan viimeistelemiseksi.

Luonnollisesti FunderMax tarjoaa myös kaikki tuulettuvan julkisivun tekniset edut, kuten tehokkaan kosteuden hallinnan sekä parantuneen lämpö- ja äänieristyksen. FunderMax korkeapainelaminaatti kestää erinomaisesti pohjoismaiset vaativat sääolosuhteet.

Huom! mLook on FunderMaxin uusi julkisivutuote, joka on ainut palamaton korkeapainelaminaattilevy (high-pressure laminate, HPL)

FunderMax Individual -levyillä toteutat upeat kuvaseinät julkisivuun ja sisäseiniin. Laminoinnin alla kuva kestää niin kolhuja, uv-säteitä kuin säänvaihteluita. 

Ota yhteyttä