fundermax_logo

FunderMax julkisivulevyt

FunderMax julkisivulevyillä voit muokata rakennuksen ilmettä lähes rajattomasti. MaxExterior -julkisivupintojen kokonaisuus sisältää peräti 115 värisävyn ja pintakuvion inspiroivan valikoiman, joita yhdistelemällä voit toteuttaa ainutlaatuisia julkisivuja.


Hehkuvien värisävyjen joukosta löydät myös lempeät pastellit ja sähäkät neonvärit. Lisäksi valittavissa on erilaisia materiaaleja muistuttavia pintoja metallista kiveen ja graafisiin kuvioihin. Valmiiden sävyjen lisäksi julkisivukokonaisuus voidaan rakentaa yhdestä tai useammasta digitaalisesta kuva-aiheesta.

 

FunderMax tarjoaa uskomattomat visuaaliset mahdollisuudet sekä kestävyyttä niin sääolosuhteita kuin naarmuuntumista vastaan.

FunderMaxilla upeita kokonaisuuksia

Värikäs, uusi ilme

FunderMax soveltuu niin uudisrakentamiseen kuin myös olemassa olevien kohteiden saneeraukseen ja rakennusten ulkonäön muutoksiin. FunderMax:lla uudistat kätevästi niin ulkoseinät kuin parvekkeet ja luot rakennuksiin arkkitehtoniset erikoiselementit - varsinaiset huomionherättäjät.

  • Moderni julkisivu, hillitty tai värikäs
  • 115 värisävyä tai pintakuviota
  • Luo upeita kuvakokonaisuuksia. Digitaaliset  kuva-aiheet mahdollisia
  • Uudisrakennukset ja saneerauskohteet

Teknisesti monipuolinen ja toimiva julkisivu

Julkisivun ilmeeseen vaikuttaa myös valitsemasi levykoko sekä kiinnitysjärjestelmä, joka voi olla joko piilotettu tai tarkoituksella näkyviin jätetty. FunderMax levyt voidaan myös perforoida tai työstää CNC-jyrsimellä persoonallisen julkisivupinnan viimeistelemiseksi.

Luonnollisesti FunderMax tarjoaa myös kaikki tuulettuvan julkisivun tekniset edut, kuten tehokkaan kosteuden hallinnan sekä parantuneen lämpö- ja äänieristyksen. FunderMax korkeapainelaminaatti kestää erinomaisesti pohjoismaiset vaativat sääolosuhteet.

Huom! mLook on FunderMaxin uusi julkisivutuote, joka on ainut palamaton korkeapainelaminaattilevy HPL

Ota yhteyttä