<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=3185439878185402&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

prodema_logo

ProdEX puujulkisivu - moderni ja säänkestävä 

Etsitkö luonnollisia ja aitoja kaupunkimaisemaan sopivia julkisivuvaihtoehtoja?

Espanjalaisen Prodeman valmistamien ProdEX-julkisivulevyjen päämateriaalina on kestävä ja käytännöllinen korkeapainelaminaatti, jossa yhdistyy aito puuviilupinnan lämpö ja luonnollinen syykuviointi. ProdEX-levy on todellinen julkisivuarkkitehtuurin edelläkävijätuote.

ProdEX-julkisivulevyt koostuvat nykyaikaisesta laminaattipohjalevystä ja erittäin kestävästä PVDF-kalvopäällysteestä. Julkisivuratkaisuna korkeapainelaminaatti levyt ovatkin äärimmäisen käytännöllisiä, sillä ne ovat luonnollisesti tuulettuvia ja käytännössä täysin huoltovapaita. Lisäksi ne eristävät hyvin lämpöä sekä tasaavat lämpötilavaihteluita. Palosuojattuna materiaalina ProdEX lisää myös rakennuksen turvallisuutta.  

Valitse arvokohteisiin juhlava puujulkisivu, joka pitää muotonsa

Näyttävä ja huoleton 

Voit vaihdella ProdEX-levyjen kokoa ja muotoa sekä valita kohteeseen sopivimmat sävyt ja puulajit. Huoltovapaa julkisivuratkaisu sopii vaativaankin kohteeseen. Valinnanvaraa ideoittesi toteuttamiseen on paljon. 

  • Aito puuviilupinnan ulkonäkö ja luonnollinen syykuviointi
  • Juhlava materiaali vaativimpiinkin kohteisiin

  • Säänkestävä ja huoltovapaa ratkaisu

  • Helppo pitää puhtaana - graffitit eivät tartu pysyvästi

ProdEX Tekninen esite

Lataa ProdEX ideoita ja teknistä tietoa

 

Lataa 43-sivuinen pdf, jossa ideoita, kansainvälisiä toteutuksia, värisävyjä ja teknistä tietoa. 

Lataa opas

Ota yhteyttä