puucomp2016logo

Puucomp - suomalaiset sisäverhouslevyt ja akustiikkalevyt

Luo uniikkeja sisätiloja, joilla on tunnelma ja ilme.
Autamme sinua toteuttamaan huimat ideasi suunnittelemalla kanssasi upeat toteutukset. Suomalaisissa Puucomp sisäverhouslevyissä on valinnanmahdollisuuksia aidosta puuviilusta maalattuihin, korkeakiiltoisiin, laminoituihin ja kuvioituihin pintoihin. Esimerkiksi erilaisia, aitoja puuviiluja löytyy useita satoja - kaikki sertifioiduista lähteistä. Pohjalaisen puusepän sana pitää. Rakennetaan yhteistyössä ainutlaatuisia tiloja.

Puuviilu on ekologinen valinta. Yhdestä puukuutiometristä saadaan jopa 800m2 valmista viilupintaa!

Aidot puuviilulevyt - puun tuntu ja tunnelma

  • Aito puuviilu luo sisustukseen ainutlaatuisen, luonnollisen tunnelman. Puusta valmistettu pinta vaikuttaa tutkitusti tilojen viihtyisyyteen ja ihmisten hyvinvointiin.
  • Puucomp-levyissä käytetyt puuviilut ovat aina alkuperäsertifioituja.
  • Satoja erilaisia vaihtoehtoja. Pelkästään aitoja puuviiluja on satoja. Lisäksi pintakäsittelyyn on erilaisia vaihtoehtoja.
  • Puuviilutetut sisäverhouslevyt voidaan lisäksi toteuttaa myös digiprintattuina.

Tekniset viilut - pintaan yhdenmukainen kuviointi

  • Läpivärjätyt tekniset viilut mahdollistavat aidosta puusta valmistetut, kuvioinniltaan yhdenmukaiset sisäverhoukset. Puucomp käyttää sisäverhouslevyjensä pinnoissa suomalaisen CWP:n valmistamia teknisiä viiluja sekä ALPI- ja Tabu-tuotemerkeillä markkinoituja teknisiä viiluja.
  • Tekninen viilu on tehty puusta muokkaamalla puun syykuvioita tai väriä. Siksi se on ulkonäöltään tasalaatuisempaa kuin aito puuviilu.

Korkeapainelaminoidut sisustuslevyt - pintakuviot mielesi mukaan

  • Korkeapainelaminaatti eli HPL mahdollistaa minkä tahansa pintakuvion käyttämisen sisäverhouksissa. Sisäverhouslevyn kova ja kestävä pinta sopii monenlaisiin kohteisiin. Pintakuvioksi voit valita esimerkiksi puun, metallin tai kiven.  OneTone-sävynhallinta käytössäsi.
  • HPL-laminaatti on valmistettu paperi- ja muovikerroksista, jotka on puristettu yhteen kovassa paineessa. Näin pinnan rakenteesta tulee erittäin tiivis, vahva sekä kulutusta ja iskuja kestävä.

Maalatut sisustuslevyt kaikilla kiiltoasteilla

  • Puucomp-levyt voidaan toimittaa myös maalattuna kaikkiin eri väreihin ja kiiltoasteisiin. Värit voidaan valita sekä NCS- että RAL-värikartan mukaan. Näin voidaan toteuttaa esimerkiksi yksivärisiä tai useampaa väriä hyödyntäviä pintoja. 
  • Maalatut sisäverhouslevyt sopivat erinomaisesti tehosteiksi viilupintaisilla sisustuslevyillä toteutettuihin kokonaisuuksiin.

Puucomp sisäverhouslevyt sopivat julkisiin kohteisiin, joissa kaikkien yksityiskohtien tulee olla harkittuja, viimeisteltyjä ja vaadittujen standardien mukaisia, paloluokat huomioiden. Olipa kyseessä kongressikeskus, konserttisali, toimisto, sairaala tai koulu, huolehdimme siitä, että haluttu tunnelma ja laatu toteutuvat. Puucomp sisäverhouksiin: seiniin ja sisäkattoihin.

FunderMax Projektit-esite

Toimivat sisäverhouslevyt - Sisäverhous ja ulkonäkö

Luo visioistasi toimivia kokonaisuuksia. Poimi ideoita ja ajatuksia tilojen sisäverhouksista ja visuaalisista toteutuksista. Toteutusmahdollisuuksia on rajattomasti. 

Lataa opas

 

Ota yhteyttä