<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=3185439878185402&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

puucomp2016logo

Puucomp - suomalaiset sisäverhouslevyt ja akustiikkalevyt

Luo uniikkeja sisätiloja, joilla on tunnelma ja ilme.
Autamme sinua toteuttamaan huimat ideasi suunnittelemalla kanssasi upeat toteutukset. Suomalaisissa Puucomp sisäverhouslevyissä on valinnanmahdollisuuksia aidosta puuviilusta maalattuihin, korkeakiiltoisiin, laminoituihin ja kuvioituihin pintoihin. Esimerkiksi erilaisia, aitoja puuviiluja löytyy useita satoja - kaikki sertifioiduista lähteistä. Pohjalaisen puusepän sana pitää. Rakennetaan yhteistyössä ainutlaatuisia tiloja.

732000-vaihtoehtoa

Puuviilu on ekologinen valinta. Yhdestä puukuutiometristä saadaan jopa 800m2 valmista viilupintaa!

Aidot puuviilulevyt - puun tuntu ja tunnelma

 • Aito puuviilu luo sisustukseen ainutlaatuisen, luonnollisen tunnelman. Puusta valmistettu pinta vaikuttaa tutkitusti tilojen viihtyisyyteen ja ihmisten hyvinvointiin.
 • Puucomp-levyissä käytetyt puuviilut ovat aina alkuperäsertifioituja.
 • Satoja erilaisia vaihtoehtoja. Pelkästään aitoja puuviiluja on satoja. Lisäksi pintakäsittelyyn on erilaisia vaihtoehtoja.
 • Puuviilutetut sisäverhouslevyt voidaan lisäksi toteuttaa myös digiprintattuina.

Puucomp Matta - kaunista mattapintaa ilman sormenjälkiä

 • Tyylikkäiden ja heijastamattomien Puucomp Matta -korkeapainelevyjen innovatiivisen pinnoitteen ansiosta sormenjäljet eivät jää levyjen pintaan.
 • Puucomp Matta -levyjen asennuksen jälkeen tuotteen pintoja ei tarvitse moneen kertaan puunata.
 • Mattapinta luo tilaan pehmeää ilmettä. Kokeile sitä isona pintana tai yhdessä kiiltävien levyjen kanssa. 
 • Ajattoman tyylikkäät musta ja valkoinen sekä Puucomp Matta -levyjen oma persoonallinen värivalikoima.

Tekniset viilut - pintaan yhdenmukainen kuviointi

 • Läpivärjätyt tekniset viilut mahdollistavat aidosta puusta valmistetut, kuvioinniltaan yhdenmukaiset sisäverhoukset. Puucomp käyttää sisäverhouslevyjensä pinnoissa suomalaisen CWP:n valmistamia teknisiä viiluja sekä ALPI- ja Tabu-tuotemerkeillä markkinoituja teknisiä viiluja.
 • Tekninen viilu on tehty puusta muokkaamalla puun syykuvioita tai väriä. Siksi se on ulkonäöltään tasalaatuisempaa kuin aito puuviilu.

Korkeapainelaminoidut sisustuslevyt - pintakuviot mielesi mukaan

 • Korkeapainelaminaatti eli HPL mahdollistaa minkä tahansa pintakuvion käyttämisen sisäverhouksissa. Sisäverhouslevyn kova ja kestävä pinta sopii monenlaisiin kohteisiin. Pintakuvioksi voit valita esimerkiksi puun, metallin tai kiven.  OneTone-sävynhallinta käytössäsi.
 • HPL-levyt on valmistettu paperi- ja muovikerroksista, jotka on puristettu yhteen kovassa paineessa. Näin pinnan rakenteesta tulee erittäin tiivis ja vahva sekä hyvin iskuja ja kulutusta kestävä.

Maalatut sisäverhouslevyt kaikilla kiiltoasteilla

 • Puucomp-levyt voidaan toimittaa maalattuna kaikkiin eri väreihin ja kiiltoasteisiin. Värit voidaan valita sekä NCS- että RAL-värikartan mukaan. Näin voidaan toteuttaa esimerkiksi yksivärisiä tai useampaa väriä hyödyntäviä pintoja. 
 • Maalatut sisäverhouslevyt sopivat erinomaisesti tehosteiksi viilupintaisilla sisustuslevyillä toteutettuihin kokonaisuuksiin.

Puucomp sisäverhouslevyt sopivat julkisiin kohteisiin, joissa kaikkien yksityiskohtien tulee olla harkittuja, viimeisteltyjä ja vaadittujen standardien mukaisia, paloluokat huomioiden. Olipa kyseessä kongressikeskus, konserttisali, toimisto, sairaala tai koulu, huolehdimme siitä, että haluttu tunnelma ja laatu toteutuvat. Tutustu Puucomp sisäverhouslevyjen ominaisuuksiin: Puucomp sisäseinät ja sisäkatot.

Lisätietoja Teknisestä oppaasta.

Ota yhteyttä
tekninen opas - sisäverhoustuotteet

Tekninen opas - Puucomp sisäverhoukset

Poimi tekniset tiedot sisäverhouslevyistä, reunalistoista, kiinnityksistä, akustisista ominaisuuksista jne.  

 

Lataa opas

 

Ota yhteyttä